Jerne Nyheder

Nyt fra Tandlægerne Jerne Torv

Tandlæge i Esbjerg - Tandlægerne Jerne Torv

NYHEDER
Nyt fra Tandlægerne Jerne Torv

– hvad der sker hos?

Vi anbefaler at følge vores facebook side, hvor vi løbende lægger nyhedsstof op – klik her og følg vores side

ANJØR UDSTILLING
ANJØR UDSTILLING
KURSUS
KURSUS
Vi efteruddanner os løbende på klinikken, da der altid er en konstant og spændende udvikling i vores fag, som vi ønsker at følge med i. Det er vigtigt for at hele personalet er en del af dette, så vi alle følger med tiden. Vores tandlæger sørger desuden altid for at leve op til de krav, der er til efteruddannelse specifikt for dem.

Den 1.-2. juni udbygger Trine “værktøjskassen” med et praktisk kursus i anvendelsen fiberforstærkningen EverStick, som vil være en hjælp til mange behandlinger.

I januar havde vi inviteret tandlæge Herluf Skovsgaard, som underviste os i, hvordan vi får et mere glidende samarbejde. Det har været til stor fornøjelse for os alle, da det betyder meget for vores hverdag.

Skriv til os

Her kan du kontakte os, hvis du har spørgsmål, vi tjecker beskeder mindst en gang dagligt. Der må ikke oplyses personfølsomme data i formularen. Du er også meget velkommen til at ringe til os.
Det er muligt at bestille en tid til undersøgelse herpå vores hjemmeside via “Tidsbestilling”, hvis man er ny patient eller hvis det er tid til eftersyn og man har modtaget en kode via e-mail, sms eller brev.
Alle andre tider skal bestilles direkte på klinikken via vores telefon 75131343