Jerne Nyheder

Nyt fra Tandlægerne Jerne Torv

Tandlæge i Esbjerg - Tandlægerne Jerne Torv

NYHEDER
Nyt fra Tandlægerne Jerne Torv

– hvad der sker hos?

Vi anbefaler at følge vores facebook side, hvor vi løbende lægger nyhedsstof op – klik her og følg vores side

ANJØR UDSTILLING
ANJØR UDSTILLING
Tandlægerne Jerne Torv udstiller for Annette Jørgensen frem til sommeren 2018.
.
.
.
COVID-19
COVID-19
Hos Tandlægerne Jerne Torv tager vi det meget alvorligt at gøre alt, hvad vi kan for at undgå smittespredning i klinikken.

Vi følger derfor alle Sundhedsstyrelsens retningslinier som bl.a. omhandler ekstra værnemidler, udluftning, afstand og udover vores store fokus på rengøring sørger vi bl.a. også for at spritte håndtag og dankortterminal af. Vi bærer forskellige overtrækskitler, afhængigt af, hvilken behandling eller undersøgelse, der skal foretages og vi har altid handsker, mundbind og visir på. På den måde er det i orden, at vi er tæt på hinanden. Vi beder desuden alle om at spritte hænderne i venteværelset, hvor vi har ophængt håndsprit i en dispenser med sensor til dette formål.

Man må KUN komme på klinikken, hvis man har en aftale med os, så ring til os på 75131343. Har du brug for at have en ledsager med, vil vi gerne vide det, så vi kan tage højde for det.

Desuden må man ikke komme på klinikken, hvis man har nogen form for symptomer (hoste, ondt i halsen, feber, muskelømhed, hovedpine eller snue), hvilket gælder indenfor de sidste 48 timer. Det gælder selvfølgelig også, hvis personalet oplever symptomer. Vi beder om, at man informerer os så tidligt som muligt. Er du i tvivl, så ring til os i stedet for at møde op.

Lad os stå sammen og passe på hinanden -med god håndhygiejne og afstand.

KURSUS
KURSUS
Vi efteruddanner os løbende på klinikken, da der altid er en konstant og spændende udvikling i vores fag, som vi ønsker at følge med i. Det er vigtigt for at hele personalet er en del af dette, så vi alle følger med tiden. Vores tandlæger sørger desuden altid for at leve op til de krav, der er til efteruddannelse specifikt for dem.

Den 1.-2. juni udbygger Trine “værktøjskassen” med et praktisk kursus i anvendelsen fiberforstærkningen EverStick, som vil være en hjælp til mange behandlinger.

I januar havde vi inviteret tandlæge Herluf Skovsgaard, som underviste os i, hvordan vi får et mere glidende samarbejde. Det har været til stor fornøjelse for os alle, da det betyder meget for vores hverdag.

Skriv til os

Her kan du kontakte os, hvis du har spørgsmål, vi tjecker beskeder mindst en gang dagligt. Der må ikke oplyses personfølsomme data i formularen. Du er også meget velkommen til at ringe til os.
Det er muligt at bestille en tid til undersøgelse herpå vores hjemmeside via “Tidsbestilling”, hvis man er ny patient eller hvis det er tid til eftersyn og man har modtaget en kode via e-mail, sms eller brev.
Alle andre tider skal bestilles direkte på klinikken via vores telefon 75131343